Er staan ook dit weekend weer diverse evenementen op de kalender.

Op vrijdag avond kan er in het Spectrum in de podiumzaal genoten worden van maar liefst 2 voorstellingen. Tijdens het theaterfestival Windkracht20 zal dan “Helden” en “Romeo en Julia” worden gespeeld. In het City Theater zal het evenement Glibberig plaatsvinden.

Zaterdag is weer de jaarlijkse world clean up day. Deze dag zullen er op diverse locaties vrijwilligers zwerfvuil opruimen, zo ook bij Wijk Plein. In het centrum is de gezellige weekmarkt weer van 10.00 tot 16.00. In het City Theater kan weer meegezongen worden met de Nederlandstalige hits, gedraaid door DJ Toon Wouters tijdens de Hollandse avond. In Tapperij de Beurs zal het evenement Zweefmolen plaatsvinden.

Het Gilde Sint Catharina en Barbara zal deze zondag in een afgeslankte vorm het jaarlijkse Koningsschieten houden. Zonder mis in de Sint Servatiuskerk zal er alleen op het terrein van het gilde geschoten worden op de vogel. Deze zondag is voor de voetbalteams van Avanti, Schijndel en WEC ook weer de start van de competitie. ’s Avonds zal in het Spectrum de Sportawards 2019 uitgereikt worden.

Geniet van het weekend, maar let goed op elkaar en volg de regels van de lokale horeca en middenstand voor hun en uw eigen veiligheid.
Tip de redactie!