logo-zephyr-Schijndel

Er is 1 vereniging binnen gemeente Meierijstad waar iedereen, jong of oud, lekker kan handballen!

Speciaal voor de schooljeugd doet handbalvereniging Zephyr ook weer mee met Sjors sportief. Alle kinderen van alle basisscholen in Meierijstad kunnen zo kennismaken met handbal. Handbal is een stoere en snelle balsport voor jongens en meisjes.  Wil je handbal proberen? Schrijf je in via www.sjorssportief.nl en train 3 weken mee met de handballers van Zephyr, vanaf 28 oktober 2020.

Ook de jongens vanaf 12 jaar zijn nog op zoek naar teamgenoten. Jongeren van het voortgezet onderwijs kunnen altijd gratis een paar keer meetrainen om handbal te proberen.  Voor meer informatie kun je mailen naar zephyr@handbal.nl of loop een keer binnen tijdens een training op woensdagavond vanaf 19.30 in de sporthal Dioscuren in Schijndel.

Een andere mooie vorm voor elke leeftijd is het rolstoelhandbal, en je hoeft daarvoor niet pers se zelf een rolstoel te hebben. En in navolging van het succesvolle walking voetbal en walking hockey heeft handbalvereniging Zephyr ook nog het walking handball opgestart. Ben je ouder dan 55+, dan is walking handball vast iets voor jou!

Wil je hier meer over weten en of dit iets voor jou is kom dan zondag 27 september naar de sporthal  Dioscuren Bunderstraat 6a in Schijndel, doe je sport tenue aan en doe mee met de clinic en kijk hoe het Nederland team tegen Duitsland in wedstrijd vorm speelt. We starten om 13.00 uur met inloop en koffie daarna diversen clinic en als afsluiting de wedstrijd.

Wil je niet wachten dan bestaat de mogelijkheid om op elke dinsdagavond vanaf 19.30 uur in de sporthal mee te trainen om het zelf te ervaren neem wel je sportspullen mee. Voor meer informatie over het rolstoelhandbal en walking handball kun je contact opnemen met Ad Martens via admartens.am@ziggo.nl of 06 28977661.

Handbal, Zephyr
Tip de redactie!