Dit weekend staan er weer diverse evenementen op de kalender. Helaas worden er ook weer evenementen afgelast in verband met corona. Zo gaat dit weekend het Grard de Wit bij RKSV Schijndel niet door, maar onderstaande evenementen gaan wel door.

Op vrijdag avond staat dj de Darkraver in café Visite en kun je bij ’t City Theater “Back to school”.

Deze zaterdag zal ook weer een inloopconcert zijn in de Sint Servatiuskerk. Tussen 13:15 en 13:45 kunt u tijdens de weekmarkt genieten van het inloopconcert. ’s Avonds zal Herrie met Gerrie de boel op z’n kop zetten bij Visite. Bij ’t City Theater zal Team Rush hour dit ook voor elkaar proberen te krijgen.

Op zowel zaterdag en zondag wordt er bij manege de Molenheide gestreden om de prijzen bij de springwedstrijden voor paarden en pony’s tijdens Outdoor Schijndel. De hele dag door vinden er wedstrijden plaats in diverse categorieën.

Zondag kun je met het hele gezin gaan fietsen. Vanuit RKSV WEC is er een familiefietstocht georganiseerd. Tussen 13:00 en 14:00 kun je hiervoor inschrijven.

Geniet van het weekend, maar let goed op elkaar en volg de regels van de lokale horeca en middenstand voor hun en uw eigen veiligheid.
Tip de redactie!