Het komende weekend staan er weer enkele online evenementen op de planning, maar ook zullen er enkele activiteiten “offline” plaats vinden.

Op zaterdag zal zoals iedere week van 10:00 tot 16:00 de weekmarkt gehouden worden waar je terecht kunt voor een grote verscheidenheid aan food en non-food. Deze zaterdag zal het bij ’t Tramhuys ook weer heerlijk gaan ruiken want Robert vd Brand zal daar op zaterdag avond de Tournedos Brantpunt live bereiden. Deze zijn nog te bestellen via de website van ’t Tramhuys, maar let op, Op=Op. DJ Wim van ‘t Zuid zal deze avond op Facebook weer een live stream starten waar hij de gouwe ouwe hits zal laten horen. Vanuit de Holy Cow zal om 20:00 het spannende Kraak de kluis gespeeld gaan worden. De zaterdag avond kan spannend afgesloten worden met de Pikante bingo met Rebecca. De bingokoningin van Schijndel zal deze spetterende avond gaan verzorgen. De online kaarten zijn uitverkocht maar wil je nog mee doen? Stuur dan een mail naar info@hiephoibelevenissen.nl

Zondag zal er voor een 3e keer een online Schneider Weisse experience gehouden worden live vanuit de Holy Cow. Tijdens deze proeverij wordt je door Mister Schneider Maarten Tegenbosch meegenomen door de smaakvolle en leerzame proeverij. De pakketten zijn nog te bestellen via www.SchneiderWeisse.nl, maar wil je zeker weten of je nog een pakket kunt bestellen neem dan contact op via Maarten Tegenbosch via www.SchneiderWeisse.nl.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.