Wedstrijdverslag – Avanti’31 verliest van Margriet

Logo_sv_avanti_31, SVA

Avanti’31 bleef zondagmiddag zonder punten in de wedstrijd tegen Margriet. Zeker in de eerste helft kwam Avanti’31 zwak voor de dag. Pas nadat Margriet door een rode kaart voor doelman Mark Ruijtenburg met 10 man kwam te staan wist Avanti’31 er een beetje een wedstrijd van te maken.

Margriet had al een paar kansen gehad toen het in de 12e minuut de score wist te openen via Jeffrey van Vlijmen. Na een half uur spelen kon Robin Schakenraad in eerste instantie ten koste van een corner nog verder onheil voorkomen, maar de 2-0 kwam toch op het scorebord toen Bilal Ghezzaoui vanuit die corner met het hoofd kon scoren. Voor Bilal was het zijn laatste wapenfeit van de wedstrijd want hij werd twee minuten later gewisseld voor reservedoelman Jurre van Soest. Die wissel was noodzakelijk omdat eerste doelman Mark Ruijtenburg rood kreeg voor een ongelukkige handsbal buiten het 16-meter-gebied.

Na de rust probeerde Avanti’31 met meer strijd dan in de eerste helft tot een beter resultaat te komen. Verdediger Alejandro Navarro Keeris was in de kleedkamer achter gebleven en voor hem in de plaats kon Wouter van Heertum, terug van een blessure, vanaf het middenveld voor meer aanvallende impulsen zorgen. Margriet trok zich met 10 man terug op de eigen helft maar tot veel meer dan een schot van Toon vd Heijden leidde dit voor Avanti’31 niet. De beste kans was tegen het einde van de wedstrijd nog voor Margriet, maar Casper Brus wist redding te brengen.
Al met al een terechte nederlaag voor een in de eerste helft te slap spelend Avanti’31. Volgende week komt in de laatste wedstrijd voor de winterstop Den Dungen op bezoek. Om niet echt op grote achterstand gezet te worden moet die wedstrijd in winst omgezet worden. Met de steun van onze supporters zou dat moeten kunnen lukken. De wedstrijd zondag begint om 14.00 uur.