Een nieuw jaar met weer een nieuwe “Het komende weekend in Schijndel”. Na de feestdagen met vele leuke evenementen gaat het dit weekend ook weer door. Vele leuke evenementen staan er weer op de planning met bijvoorbeeld het laatste weekend van het Winterpark op de markt in Schijndel. Het gehele weekend zal er nog gebiljart worden om de Schijndelse drieband titel.

Op vrijdag 3 januari kunnen de kinderen zich vermaken met de Schuimparty in zwembad de Molen hey. Op de markt kan de jeugd weer rondjes schaatsen en meezingen met dj Hiddex tijdens het discoschaatsen. In het wintercafé zal DJ Mike van Dijk voor de muziek zorgen. Bij de soos cosy up staat het laser gamen weer op het programma.

Zaterdag 4 januari kan de jeugd deelnemen aan het ijshockey toernooi op de ijsbaan. ’s Middags kan er in het Winterpark weer geknutseld worden. Op de Schijndelse weekmarkt kunt u weer terecht voor de wekelijkse boodschappen. ’s Avonds is er in grand café de Hopbel een 80’s en 90’s party. In het City theater zal er een Q-music foute party gehouden worden. Feest DJ Drace zal de muziek draaien op deze zaterdag avond in het Winterpark.

Deze zondag staan de finales van het Schijndelse driebanden op het programma in de zaal van café ’t Zuid. Voor kinderen vanaf 2 jaar wordt er in ’t Spectrum de interactieve voorstelling Dikkie Dik & Ik gehouden. Kinderen kunnen deze dag bij Speelhonk de Instuif een landschap schilderen. Het zal ook de laatste dag zijn dat kinderen gratis schaats les kunnen krijgen op de schaatsbaan van het Winterpark. Het Winterpark zal worden afgesloten met DJ Stephan Visser.

Voor deze editie van het komende weekend in Schijndel pakken we ook de maandag er bij omdat op deze avond de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Meierijstad wordt gehouden. Deze nieuwjaarsbijeenkomst wordt gehouden in ’t Spectrum en alle inwoners van Meierijstad zijn hier van harte welkom om te proosten op het nieuwe jaar. Christel de Laat zal op deze avond een klein optreden verzorgen. De avond begint om 19:30 en zal tot ongeveer 22:00 duren.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij iedere week terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.
Tip de redactie!