Update: reacties op besluit van stichting Bloemenwijk om te stoppen

Logo Stichting Bloemenwijk

Update: 

Inmiddels zijn er reactie’s van de Wijkraad Bloemenwijk en Stichting Rondom d’n Toren op het besluit van het bestuur van de Stichting Bloemenwijk om te stoppen en de sleutels van het gebouw en de gymzaal in te leveren bij de gemeente en zo het beheer over te dragen aan de gemeente Meierijstad.

De Wijkraad Bloemenwijk geeft in hun reactie nadrukkelijk aan dat de activiteiten die georganiseerd worden door de wijkraad gewoon verder door zullen gaan.

De Stichting Rondom d’n Toren laat weten dat ze inmiddels overleg met de gemeente heeft gehad over het gebruik van de gymzaal voor de Boschwegse Bingo en dat ze de toezeggingen heeft gekregen dat de bingoavonden gewoon door kunnen gaan. Zij nodigen dan ook iedereen uit om op 28 juni deel te nemen. Verder bedanken ze het bestuur van de Stichting Bloemenwijk voor hun inzet in de afgelopen jaren.

Eerder vandaag kwam onderstaand bericht naar buiten:

Het bestuur van de stichting Bloemenwijk heeft vanmiddag de sleutels en het beheer van de gymzaal en het schoolgebouw aan de Papaverstraat overgedragen aan de gemeente Meierijstad. Het bestuur is van mening dat ze niet meer kan voldoen aan de eisen van de gemeente. Het bestuur betreurt dat het dit besluit heeft moeten nemen nadat zij 6 jaar lang met hart en ziel zijn bezig geweest om een mooie invulling aan het gebouw en gymzaal te geven. Het bestuur geeft aan nu eerst te gaan genieten van de vrije tijd en daarna weer verder te gaan kijken.

Voor het huren van een lokaal of de gymzaal dien je dus vanaf heden contact op te nemen met de gemeente Meierijstad.

Je kunt hiervoor het centrale nummer van de gemeente bellen: 14 0413
Stichting-Bloemenwijk_Stopt

Tip de redactie!