Een wandeling maken met het gezin in open lucht is nu nog mogelijk hierdoor gaan vele gezinnen er op uit om te wandelen en dit het liefst niet waar veel mensen zijn en natuurlijk netjes op 1,5 afstand. Om dit voor kinderen nog leuker te maken is er vanuit Australië een leuk initiatief over komen waaien. Berenjacht!

De regels van die berenjacht zijn simpel je plaatst een beer voor je eigen raam en zoekt tijdens een wandeling in jouw buurt naar andere beren. Als veel mensen dit oppikken maken we het dagelijkse ommetje voor kinderen nog leuker.

De berenjacht komt overgewaaid uit Australië en het Verenigd Koninkrijk. Het populaire prentenboek ‘We gaan op berenjacht’, geschreven in 1995 door Michael Rosen en Helen Oxenbury, diende als inspiratie. Doe mee en plaats een beer aan het raam voor de berenjagers!

Heb je zelf ook een leuke beer voor het raam staan? Stuur ons een foto en het adres op 06-82255837 of info@schijndel-online.nl en wij maken er een groot album van en zetten de beer in de kaart er bij! Veel plezier tijdens de berenjacht.

Via deze kun je de aan ons doorgegeven beren zien. Let op houdt wel netjes 1,5 meter afstand en ga alleen in je eigen buurt wandelen om zo druktes op andere locaties te voorkomen.

Wij kregen een leuke kaart toegestuurd waarbij kinderen bij kunnen houden hoeveel beren ze gevonden hebben. Sla de kaart op en print deze uit.

Berenkaart

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!