Heren Zephyr verliezen thuisduel

Afgelopen zaterdag kwamen de heren van Tremeg uit Gemert op bezoek bij Zephyr in Sporthal de Dioscuren. Toevallig was dezelfde ploeg afgelopen woensdag ook de tegenstander in het bekertoernooi. Doordat Zephyr toen veel afmeldingen hadden, werd het bekerduel ruim verloren. Met meer mankracht, hoopte Zephyr in de wedstrijd voor de competitie op een beter resultaat.

De teams kende elkaar dus nog goed. Tremeg is een fysiek sterke ploeg en Zephyr moet het meer van snelheid en goed samenspel hebben. Maar de gasten uit Gemert wisten dat spel goed te blokkeren. Waar eerst de doelpunten één voor één aan beide zijden vielen, was het Tremeg die het eerst een gaatje kon slaan van 6-8. De wedstrijd werd niet er niet vriendelijker op, het werd hard en er werden voor overtredingen gemaakt. De scheidsrechter maakte het allemaal nog een graadje erger door vreemde beslissingen te nemen, waardoor de gemoederen nog verder verhit werden. Vol negatieve energie en met een 12-15 achterstand zocht Zephyr de kleedkamer op.

Zephyr, Heren, Handbal

Iedereen probeerde elkaar te kalmeren, omdat de wedstrijd zeker nog niet verloren was. Maar de tweede helft werd niet veel beter. Het handbal bleef hard, Zephyr kreeg veel klappen waar niet voor gefloten werd. Zephyr probeerde een tandje bij te schakelen, maar het lukte niet om de achterstand in te lopen. Tremeg versloeg Zephyr voor de tweede keer in een week, dit keer met 25-28. Het was geen mooie wedstrijd, al bleef het lang spannend. Hopelijk heeft Zephyr volgende week meer succes.
Tip de redactie!