Her (USA) en BloYaTop (NL) treden op in Grand Café de Hopbel

logo-hopbel Schijndel

Op zaterdag 26 Januari komt er niet een band optreden in Grand Café de Hopbel, maar twee bands: Her uit de Verenigde Staten en BloYaTop uit Limburg . De optredens zullen om 22.00 uur starten.

De kaarten voor deze optredens gaan €7,50 kosten.

HER (USA):

Monique AKA HER geboren en getogen in New York City begon met schrijven op haar negende en had haar eerste optreden bij NYC’s legendarische CBGB’s op 13-jarige leeftijd. Vanaf die dag was ze songwriter en performer diep in haar aderen. HER is even zelfverzekerd als zij verlegen is en even trots als zij nederig is.

Zoals velen, biedt haar muziek een verademing voor degenen die waardering hebben voor muziek met echte inhoud. HER muziek is uniek en kent geen grenzen. HER Influences zit vol met de muziek waar ze naar luisterde, hardrock, classic rock en old-school hiphop. Wanneer HER naar haar doel als muzikant wordt gevraagd, antwoordt ze vol vertrouwen:

Ik wil over boord klimmen, ik wil buiten de lijnen rijden, ik wil dat mensen zich verbonden voelen. Ik wil een verhaal vertellen en ik wil ze iets geven om te onthouden.

BloYaTop (NL):

Hot Rock! Zó omschrijft de band (Mr.e: bass& lead vocals, Mark Ferguson: gitaar, Paul Huge: drums &backing vocals) hun muziek; invloeden van 70’s en 80’s rock, metal en R&R die uitmonden in(hard)rock met een eigen sound.

Dat resulteerde inmiddels in drie albums (WhyWaltz 2012 – MayDay 2014 – Fever 2016) die gretig aftrek vonden bij een gestaag groeiend aantal fans. BloYaTopis al een aantal jaren een begrip in de Limburgse rockscene en zoals het een band die verder wil komen betaamt, wordt er hard aan de weg getimmerd. Daarom nu een optreden in Grand Café de Hopbel.
Tip de redactie!