Hart voor Schijndel: Een park in het centrum van Schijndel

hart voor schijndel logo

Hart voor Schijndel heeft een landschapsarchitect gevraagd om een schets te maken voor een park in het centrum van Schijndel. Het park zou moeten komen op de plek waar het voormalige gemeentehuis van de gemeente Schijndel nu staat. Het voormalige gemeentehuis zou voor het grootste gedeelte behouden blijven in de plannen van Hart voor Schijndel.

Hart voor Schijndel diende vorig jaar nog een motie in in de gemeenteraad van Schijndel om vanuit de participatiegroep te komen met een advies aan de gemeenteraad. Hart voor Schijndel is van mening dat er sprake moet zijn geweest van een slechte briefing dan wel dat er sprake was van een beroerde begeleiding van de participatiegroep. In ieder geval kwam er niks van het idee om de groep één idee te laten aandragen. In plaats daarvan volgde een reeks van suggesties. Die voorstellen weken niet veel af van wat op een eerdere discussiebijeenkomst al door inwoners was bedacht.

Daarom komt Hart voor Schijndel met een eigen plan voor de nieuwe bestemming van het voormalige gemeentehuis. Hart voor Schijndel heeft de schetsvoorstellen ingeleverd bij wethouder Coby van der Pas (CDA) en men heeft het vertrouwen dat het plan de aandacht krijgt die het verdient.

Schets Hart voor Schijndel mbt inrichting gebied voormalig gemeentehuis Schijndel.

 
Tip de redactie!