Het komende weekend in Schijndel

Deze vrijdag ochtend is in Manege de Molenheide het paarden evenement Indoor Meierij van start gegaan. Het gehele weekend zullen in diverse klasses de ruiters en amazones het tegen elkaar opnemen. Kinderen kunnen vrijdag avond weer nerf games spelen bij de Soos cosy up. In het City Theater zullen de DJ’s van Rewind hits van toen en nu draaien.

Op zaterdag gaat Indoor Meierij verder in Manege de Molenheide. In het centrum van Schijndel zal zoals gebruikelijk de weekmarkt plaatsvinden. Liefhebbers van fotografie kunnen 2 dagen terecht in SCC de Vink voor een expositie van het mooiste werk van diverse fotoclubs uit Meierijstad. In Grand Café de Hopbel is er zaterdagavond het terugkerende evenement “Back tot he future” met hits van toen. In het City Theater zal de Nederlandstalige zanger John West zijn hits ten gehore brengen.

Op zondag is al weer de laatste dag van Indoor Meierij bij manege de Molenheide en de Fototentoonstelling in SCC de Vink. Bij handboogvereniging de Landmansunie kan dan gesnuffeld worden op de jaarlijkse vlooienmarkt. Bij de Schaapskooi zijn de eerste lammetjes inmiddels geboren en geadopteerd en deze zondag kan er geknuffeld worden met de lammetjes. In ’t Spectrum zal de kindervoorstelling “Bonte hond pak ‘m” gespeeld worden. Zondagmiddag kunnen de kinderen terecht bij speelhonk de instuif om gezellig samen spelletjes te spelen. Voor de tweede keer zal er door Stichting Rondom d’n Toren een bingo gehouden worden speciaal voor kinderen. Deze kinderbingo zal gehouden worden op de nieuwe locatie, de Kajuit. Muziekliefhebber? ga dan naar de Buren live, met de bluesband The Destination.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.




Tip de redactie!