Halloween 2020 – Trick or Treat bij Wijkraad Hoevenbraak-Hulzebraak

Logo, Wijkraad Hoevenbraak

Wijkraad Hoevenbraak zal ook dit jaar weer een “Trick or Treat” organiseren. Deze keer zal deze op zaterdag 31 tussen 18.00 uur en 20.30 uur plaatsvinden.

Wil je meedoen?

Aanmelden om mee te lopen is niet nodig.

Plattegronden met daarop alle woningen waar je aan mag bellen, liggen op zaterdag 31 oktober vanaf 18.00 uur klaar op de volgende adressen:

– Willem III straat 12
– Steenbok 17
– Wilhelminalaan 7

De huizen zijn verder nog te herkennen aan de poster die duidelijk in het zicht hangt en uiteraard aan de griezelige versieringen. Let op dat je niet aanbelt bij een huis waar geen poster hangt! Verder is het natuurlijk leuk als je jezelf zo eng mogelijk verkleed.

Aanbeladressen

Om deze spectaculaire avond te organiseren, heeft de wijkraad natuurlijk ook weer adressen nodig waar de kinderen aan mogen bellen. Mogen de kinderen bij jou aanbellen? Geef je dan voor 17 oktober op via wijkraad.hh@gmail.com. Hang bijgaande poster duidelijk in het zicht op, zodat de kinderen weten dat ze bij jou aan mogen bellen. Natuurlijk is het dan erg leuk als je de voortuin/raam griezelig versiert.

Coronamaatregelen

De wijkraad verzoekt iedereen met klem rekening te houden met de geldende COVID-19 maatregelen. Een tip daarbij voor de aanbeladressen is om alleen gebruik te maken van voorverpakt snoep. Omdat op dit moment niet te voorspellen is wat de stand van zaken m.b.t. de Corona maatregelen op 31 oktober, kan het zijn dat de wijkraad alsnog moet besluiten de trick or treat aangepast of niet door te laten gaan. Mocht dit zo zijn, dan zal dit zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.
Tip de redactie!