logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zoekt men mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Vrijwilligers voor buiten in het groen

De RK Parochie Heilige Michaël is opzoek naar vrijwilligers die zouden willen ondersteunen bij het bijhouden van de begraafplaats(en). Zo helpen vrijwilligers bij het wieden van onkruid of bijvoorbeeld met het bijhouden van beplanting. Men heeft niets vandoen met begraven, plaatsen van grafmonumenten, e.d. Deze werkzaamheden worden door derden uitgevoerd. Vrijwilligers kunnen worden ingezet op een begraafplaats aan de Boschweg, Rietbeemdweg, Hertog Jan II-laan of Kerstraat. Dit naar keuze van de vrijwilliger op een, in overleg, te bepalen dagdeel per week. Uiteraard is er ook een momentje om samen van een kopje koffie te genieten.

Vindt u het leuk om buiten in het groen te werken? Reageer dan gerust!
(vacaturenummer 23401)

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Kijk ook eens op de website (www.welzijndemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.

Tuinonderhoud
Tip de redactie!