Gratis reparatie fietsverlichting bij Het Goed Schijndel

Het goed schijndel

Op zaterdag 20 oktober kan iedereen zijn fietsverlichting gratis laten controleren en repareren bij Kringloopwarenhuis Het Goed Schijndel. Het kringloopwarenhuis is officiële deelnemer aan de Lichtbrigade-actie van de ANWB. “Het is heel belangrijk dat je op de fiets goed zichtbaar bent in het verkeer. Zeker nu het weer vroeg donker is. Daarom doen wij met onze fietswerkplaats graag mee aan deze actie”, zegt regio-bedrijfsleider Ad Vogels.

Kosteloos

De medewerkers van Het Goed staan van 09.30 tot 16.30 uur klaar om de verlichting te controleren. “Mocht er iets kapot zijn, dan repareren wij dat ook kosteloos. Op deze manier leveren wij als Het Goed een bijdrage aan een veiliger fietsomgeving”, vult Ad Vogels aan. Bezoekers die hun fiets laten checken, ontvangen eveneens gratis koffie en thee.

Over Het Goed

Het Goed is een landelijke kringlooporganisatie, waarbij 25 kringloopwarenhuizen zijn aangesloten. Het Goed zet zich samen met gemeenten en partners in voor hergebruik van goederen en meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In totaal werken ongeveer 1180 medewerkers bij de 25 winkels van Het Goed en diens textielsorteercentra. Door de eigentijdse uitstraling, het ruime aanbod en de goede service bezoeken jaarlijks ruim 3 miljoen mensen de winkels van Het Goed. Het Goed is PSO gecertificeerd en behoort daardoor in Nederland tot de koplopers op het gebied van sociaal ondernemen.

Het Goed, Kringloop

 
Tip de redactie!