Ballerina’s van Phoenix Cultuur hebben lessen “buiten”

Afgelopen vrijdag 29 mei konden de ballerina’s van Phoenix Cultuur voor het eerst sinds lange tijd weer lekker samen hun les volgen. De lessen worden nu in een open tent gegeven die staat op het terrein van van Maris Projects aan de Huygensweg. Gezien de grote opkomst hadden alle ballerina’s er win zin in om onder leiding van Elmira van Maris weer te gaan oefenen. In de voorafgaande weken weken was er wel “gezamenlijk thuis geoefend via Zoom, maar dat heeft toch een andere dynamiek dan lekker weer bij elkaar zijn en samen het beste uit jezelf halen.

Elmira van Maris had samen met Phoenix voor gezorgd dat er een open tent kon worden geplaatst en dat die volgen de richtlijnen van het RIVM gebruikt kon worden. Ook was er een coronabegeleider aanwezig die de ballerina’s wees op de richtlijnen. Ook was er volop aandacht voor de hygiene en werden gebruikte materialen en de vloer regelmatig schoongemaakt tijdens de lessen.

Interesse in ballet?

Heb jij of je kind ook interesse om balletlessen te komen volgen bij Phoenix Cultuur, kom dan ook naar de Huygensweg op de vrijdagavond! Je kunt dan een gratis een aantal proeflessen volgen.

Hieronder de foto’s die wij afgelopen vrijdag maakten tijdens de lessen.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!