KEG Schijndel
KEG kindertheater op zondag 7 oktober in Schijndel

Ieorg Idur gaat over een schildpad die niet wil groeien. Unieke Zaken heeft van dit boek van meesterverteller Roald Dahl een voorstelling gemaakt die eruit ziet als een levend prentenboek. Dit ontwapenende verhaal zit vol humor, muziek, toverspreuken en… schildpadden.

Buurman en buurvrouw

Meneer Hoppe is een rustige man. Hij woont al jaren alleen, is dol op tuinieren en klussen. Naast hem woont de flamboyante mevrouw Zilver met haar huisschildpadje Rudi. Meneer Hoppe is heimelijk verliefd op zijn buurvrouw, maar durft dat niet hardop te zeggen…

Als mevrouw Zilver hem vertelt dat Rudi maar niet wil groeien, grijpt meneer Hoppe zijn kans. Hij verzint een plan – even briljant als krankzinnig – en probeert daarmee het hart van mevrouw Zilver te winnen. Unieke zaken maakt theater voor iedereen die jong is of zich jong voelt. De producties hebben een eigen stijl: een energieke mix van beweging, beeld, muziek, poppen en tekst.

KEG heeft met Ieorg Idur weer een mooie voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar naar Schijndel gehaald. Zondag 7 oktober om 14.00 uur in ’t Spectrum, Steeg 9, Schijndel.

Reserveren

Kaarten zijn €5,- en kunnen worden gereserveerd via kegtheater@gmail.com

www.kegschijndel.nl

Trailer Ieorg Idur: https://www.youtube.com/watch?v=reTGqKw28oY

KEG
Foto: Jan Boeve
Tip de redactie!