Gemeente Meierijstad roept ondernemers op om mee te denken over bedrijventerreinen

logo Gemeente Meierijstad

De bedrijventerreinen in Meierijstad zijn van grote waarde voor de economie. Ze staan nu al garant voor de helft van alle banen in Meierijstad. En dat kan nog beter! Een samenhangend beleid voor de bedrijventerreinen is daarbij van essentieel belang. Daarom roept de gemeente haar ondernemers op om mee te denken over een gemeentebrede bedrijventerreinenvisie.

Samen inspelen op veranderingen

De gemeente wil graag inspelen op de veranderingen, met de bijbehorende kansen en risico’s op de huidige bedrijventerreinen. Dat kan alleen in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven. Zo ontstaan bedrijventerreinen waar iedereen met succes én plezier kan ondernemen en werken. Denk mee. Kom naar het ondernemerscafé! De gemeente organiseert 3 ondernemerscafés om in gesprek te gaan over thema’s die spelen op de bedrijventerreinen. Denk hierbij aan uitbreiding, knelpunten in de openbare ruimte en het vestigingsklimaat van Meierijstad.

Dat gebeurt in drie deelsessies:

  • 20 november, Sint-Oedenrode en omgeving: 18.30 – 20.30 uur, Café de Gouden Leeuw, Markt 10 Sint-Oedenrode
  • 22 november, Veghel, Erp en omgeving: 18.30 – 20.30 uur, De Meesters, Pastoor van Haarenstraat 36, Mariaheide
  • 27 november, Schijndel en omgeving: 18.30 – 20.30 uur, De Nachtegaal, Boxtelseweg 15, Schijndel

Aanmelden

Ondernemers die willen meedenken over de toekomst van uw bedrijventerreinen, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan rwursten@meierijstad.nl.

Duin, Industrie
Tip de redactie!