Logo Avond4daagse

Het was al weer de negende Avondvierdaagse dit jaar. En vrijdagavond werd er door de lopers gestart voor de laatste kilometers van deze editie.

Zoals gebruikelijk komen de lopers onderweg samen in het Jansenpark waar nog wat drinken en versnaperingen worden uitgedeeld. De brandweer was met 2 auto’s aanwezig en de kinderen mochten in de brandweerauto om te ervaren hoe het is om een echte brandweerman of brandweervouw te zijn. Hier werd door vele kinderen gretig gebruik van gemaakt. De gezellige muziek in het Jansenpark werd verzorgd door De Bellebloazers.

Nadat alle lopers in het Jansenpark verzameld waren kon er opgesteld worden achter de Koninklijke Harmonie Sint Cecilia, die de wandelaars in hun gezamenlijke tocht naar ’t Spectrum te muzikaal begeleide. Volgens traditie ontving iedere loper nog een bloemetje van de organisatie voor de mooie prestatie in de afgelopen dagen.

Nadat de lopers bij ’t Spectrum aangekomen waren konden ze hun welverdiende medaille en wandeldiploma op gaan halen. Voor de kinderen was gezorgd voor enorme springkussens, de volwassenen konden genieten van de heerlijke muziek van de band ‘No Color” en natuurlijk kon er geproost worden op de mooie wandelprestatie.

De organiserende wandelsportvereniging Alico kan weer terugkijken op een geslaagd evenement en zal ongetwijfeld ook volgend jaar weer groots gaan uitpakken bij de 10e editie van het evenement.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!