Wedstrijdverslag: Avanti’31 wint met 3 – 1 van Vlijmense Boys

Logo_sv_avanti_31

Avanti’31 heeft de uitwedstrijd tegen Vlijmense Boys met 3 – 1 gewonnen. Door dit resultaat is het team van Henry van Wanrooij verzekerd van de 2e plaats in de derde klasse C.

Terwijl op sportpark de Molenheide de dorpszeskamp in volle gang was, moest Avanti’31 op deze zonovergoten pinksterzondag aantreden in Vlijmen. Voor Vlijmense Boys stond er niets meer op het spel. Voor Avanti’31 des te meer. Bij winst zou de tweede plaats een feit zijn. Vanaf het eerste fluitsignaal probeerde Avant’31 snel de openingstreffer te scoren. Kansen waren er voldoende, maar het duurde tot de 34e minuut voordat de 0 – 1 op het scorebord kwam. Sam Habraken stuurde Geert van Heeswijk in de diepte en deze schoof de bal keurig naar de vrijstaande Fabian Koenen. Fabian schoot vervolgens de bal beheerst langs doelman Richard van de Hurk.

SV Avanti'31, Voetbal

Vlijmense Boys kreeg in het restant van de eerste helft nog een paar kleine kansjes, maar gescoord werd er niet meer.

In het begin van de tweede helft kreeg Avant’31 een paar mogelijkheden om de voorsprong te vergroten. Een schot van Jeroen Brus ging maar net over en Geert van Heeswijk schoot een vrije trap buiten bereik van de keeper tegen de paal. Na een keurige aanval over drie schijven kwam uiteindelijk dan toch de 0 – 2 het bord. Geert van Heeswijk rondde de aanval af met een mooie schuiver langs keeper van de Hurk

Tien minuten voor tijd kwam de spanning terug in de wedstrijd. Uit een corner scoorde Youri Rijken de 1 – 2. In de 85e minuut bepaalde Geert van Heeswijk met een prachtig schot in de bovenhoek de eindstand op 1 – 3.

Door dit resultaat en de nederlaag van BMC tegen RKDVC eindigt Avanti’31 op de tweede plaats in de derde klasse C. Een geweldige prestatie voor het team van Henry van Wanrooij.

Avanti’31 feliciteert Real Lunet met het behaalde kampioenschap. De ploeg uit Vught won met 3 – 1 van ODC en is daardoor kampioen in de derde klasse C.

Volgende week is de laatste competitiewedstrijd tegen Zwaluw VFC.