Foto’s dames korfbal-bekerfinale bij KVS’17

Korfbal Vereniging Schijndel, KVS,Logo

Afgelopen donderdag mocht korfbalvereniging KVS’17 voor de tweede keer op rij de beker-korfbal finale voor dames organiseren. Deze keer ging de finale tussen 2 teams uit de kempen namelijk Rosolo en DDW. Dit is een herhaling van de halve finale van vorig jaar toen Rosolo wist te winnen van DDW en later ook de met de bekerwinst aan de haal ging. Dit jaar liep het echter allemaal anders. DDW wist deze wedstrijd relatief eenvoudig naar zich toe te trekken en won met 12-18. Na het laatste fluitsignaal brak er dus een groot feest uit aan de kant van DDW en was er berusting bij de dames van Rosolo omdat het niet echt een kans had tegen een sterk spelend DDW.

Nadat eerste de scheidsrechter en reservescheidsrechter een aandenken aan deze wedstrijd in ontvangst mochten nemen uit handen van de bondsvertegenwoordiger, was het daarna de beurt aan de verliezend finalist Rosolo die de medailles voor de runner-up in ontvangst namen.

Tenslotte mochten ook de dames van DDW de medailles voor de winnaars in ontvangst komen nemen en mochten daarna plaatsnemen op het podium om de beker in ontvangst te nemen en hun feestje te gaan vieren. Nadat de bondsvertegenwoordiger de beker overhandigde konden de dames echt los om te gaan feesten en nagenieten van dit succes.

De vrijwilligersvan KVS’17 die verantwoordelijk waren voor de organisatie van deze dames beker-finale kunnen tevreden terugkijken op deze avond die weer vlekkeloos is verlopen.

Hieronder een korte foto-impressie van de dames beker-finale.
KVS'17-Foto's-DBF

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!