Buurt AED voor de Vivaldistraat? Help ze met een donatie!

Bewoners van de Vivaldistraat zijn bezig met een actie waardoor er in de straat een AED komt. De. Een bewoner van de straat heeft hiervoor via de website buurtaed.nl een donatie actie opgestart. Via de website kan gespaard worden voor een AED van Philips, waarbij Philips zelf een bedrag doneert van €931,- om een goede start te maken met de actie. Buurtbewoners moeten binnen 30 dagen het streefbedrag bij elkaar zien te krijgen om de AED daarna aan te kunnen schaffen. Lukt het niet om het bedrag bij elkaar te krijgen, dan krijgen donateurs hun geld terug. Inmiddels heeft de straat al € 1671,- bij elkaar en heeft men nog een kleine € 800,- nodig om de AED te kunnen aanschaffen. Hiervoor heeft men nu nog een week de tijd. Alle donaties zijn dus van harte welkom!

Wilt u daarbij helpen? U kunt een donatie doen, klik op deze link:

https://www.buurtaed.nl/project/buurtaed-voor-vivaldistraat-5481-schijndel/donateurs

Een AED in de buurt is van levensbelang

Per jaar krijgen ongeveer 17.000 mensen een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Dat gebeurt vooral in en rond het huis.

Binnen 6 minuten reanimeren en een AED gebruiken zorgt voor de grootste overlevingskans.

 

Elke minuut daalt de overlevingskans bij een hartstilstand. Een ambulance is vaak te laat. Daarom is een AED in de buurt nodig.
AED, Vivaldistraat

Tip de redactie!