Op zaterdag avond 9 november werd tijdens het 11-11 bal de nieuwe Prins van Schorsbos bekend gemaakt. In een bomvolle HeerenMeester was het zaterdagavond gezelligheid ten top. Mede door optredens van onder andere de Bellebloazers en de Hofkapel zat de sfeer er goed in.
Voordat de echte Prins bekend gemaakt werd kwam Prins Sjefke naar voren om iedereen te laten denken dat hij de nieuwe Prins zou zijn. Niet veel later kwam dan toch de echte nieuwe Prins van Schorsbos het podium op met zijn adjudant en hofdames. Prins Carlo d’n Urste zal tijdens carnaval 2020 de scepter gaan zwaaien over Schorsbos. Hij zal dit doen samen met adjudant Mari Kelders en hofdames Miranda Koolen en Sylvia Kelders. Ook dit jaar zal de prins vergezeld worden door een raad van 11. De raad van 11 is dit keer een groep van enthousiaste vrijwilligers in het Sinterklaaswereldje in Schijndel.

Prins Carlo en zijn gevolg zullen zijn er klaar voor om zich met hart en ziel in het feestgedruis te gaan mengen. Zij zullen dit onder andere gaan doen met hun eigen carnavalslied “Wij zèn dur klaor veur!”

Hieronder een foto impressie van het gezellige 11-11 bal in de HeerenMeester.
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!