Foto’s kleindierententoonstelling en prijsuitreiking ESKV

ESKV, Logo

Afgelopen weekend werd in manege De Molenheide voor de 79e keer de kleindierententoonstelling georganiseerd door de ESKV (Eerste Schijndelse Kleindieren Vereniging).  In de manege konden bezoekers ruim 600 dieren komen bekijken die allemaal een predicaat ontvingen tijdens een keuring voorafgaand aan de tentoonstelling. Dit jaar organiseerde de Schijndelse vereniging ook de KLN provinciale tentoonstelling, de districtsshow voor de Leghornclub en de districtsshow BKU.

Voor de eigenaren van de best gekeurde dieren was er op de zaterdagavond de prijsuitreiking. Hiervoor was wethouder Jan Goijarts aanwezig namens het college van B&W van Meierijstad.

Ook mocht wethouder Goijarts de heren van Wanrooij en van Engeland huldigen. De heer van Wanrooij werd gehuldigd vanwege zijn 25 jarige lidmaatschap bij de vereniging en bij de bond. De heer van Engeland is zelfs al 50 jaar lid van de vereniging en werd daarvoor in de bloemetjes gezet. De vader van de heer van Engeland was een van de oprichters van de ESKV.

Hieronder foto’s die wij maakten tijdens de tentoonstelling en bij de prijsuitreiking en huldiging van de jubilarissen.




Album 1: Kleindierententoonstelling

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

Album 2: Prijsuitreiking en huldiging jubilarissen

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank




Tip de redactie!