Foto’s balletvoorstelling Belle en het Beest

Afgelopen zaterdag was het genieten in de Theaterzaal van ’t Spectrum. Leerlingen van de klassieke dansafdeling van Phoenix Cultuur voerden een prachtig spektakel op met de uitvoering van Belle en het Beest. De leerlingen hebben hiervoor onder leiding van docente Elmira van Maris-Amirhanova lang geoefend, maar het was de moeite waard.

Wat ook opviel was de prachtige kleding en kostuums die gedragen werden. Het verhaal werd voorgedragen door een vertelster (Truus van de Ven) die dit op een prachtige wijze deed. Ze nam de toeschouwers volledig mee in het verhaal van de jong Belle (Birgen Musterd, Bregje Rijkers) en de prins die in een beest was veranderd (gespeeld door Felix Kooijmans). Uiteraard deden ook Mevrouw Kast (Janneke van den Heuvel), Lummière (Alexander van Maris) Pendule (Luuk Kooijmans), vader (Erik Keetels) en zus (Birgen Musterd, Bregje Rijkers) mee zoals we kennen uit de Disney klassieker.

De show werd zaterdag 2x opgevoerd (om 13.00 uur en om 15.00 uur). Wij bezochten de voorstelling van 15.00 uur en hebben enorm genoten van deze uitvoering.

Na het succes van deze uitvoering kon Elmira verklappen wat het volgende spektakelstuk zal gaan worden. Dit zal Aladdin zijn.  Wanneer deze dansshow zal worden opgevoerd is nog niet bekend.

Bekijk hier de foto’s van deze prachtige uitvoering van Belle en het Beest.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!