Finale play-off’s: Schijndel/DeWit speelt beslissende wedstrijd tegen VV Acht

Vanmiddag om 14.30 uur start op sportpark Zuideinderpark de beslissende play-off wedstrijd van Schijndel/De Wit tegen VV Acht. Bij winst handhaaft Schijndel/De Wit zich in de derde klasse, bij verlies speelt men volgend jaar vierde klasse en degradeert Schijndel/De Wit voor het vierde opeenvolgende jaar.

Scheidsrechter vanmiddag is de heer L. Baars.

VV Acht 

VV Acht is afkomstig uit Eindhoven en speelde dit jaar in de 4e klasse G. In de reguliere competitie is men  4e geworden, maar omdat VV Acht in de 3e periode 2e werd achter de latere kampioen WODAN wist men zich te kwalificeren voor de play-off’s. In de play-off’s wist men vervolgens na strafschoppen te winnen van Hoogeloon 1 en vervolgens van DVG 1 (1-2).

Mascotte

Zoals als bij iedere thuiswedstrijd, is er ook vandaag weer een mascotte gekozen. Dit keer is dat Milan Gevers geworden. Milan is 8 jaar een leerling van basisschool de Regenboog. Milan speelt bij Schijndel/DeWit in de JO8-2 als middenvelder. Milan zal vanmiddag de wedstrijd van begin tot eind van heel dichtbij kunnen gaan meemaken en na afloop misschien wel mee gaan feesten in de kleedkamer.

RKSV Schijndel
Foto: RKSV Schijndel
Tip de redactie!