Logo Filmclub Schijndel

Zin in een mooie film op de vrijdagavond? Op 22 februari kunt u in de Podiumzaal van ’t Spectrum genieten van het ontroerende verhaal van Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy.

‘Stan & Ollie’ vertelt het waargebeurde verhaal van dit bekende duo, in Nederland ook bekend als ‘de dikke en de dunne’. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar, wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. ‘Stan & Ollie’ is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Deze film is te zien in de Podiumzaal van ’t Spectrum op vrijdagavond 22 februari om 20.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Voor de vrijdagfilms dient u wel te reserveren dat kan via www.schijndelfilm.nl.

Toegangsprijs voor leden Filmclub Schijndel is  €6,50 en niet-leden betalen €8.

Filmclub Schijndel vertoont ook films voor mensen die graag overdag naar de film willen gaan. Voor donderdagmiddag 28 februari om 14.00 uur staat de zeer succesvolle film ‘The Wife’ met in de hoofdrol Glenn Close op het programma.

Foto: Filmclub Schijndel
Tip de redactie!