Familiecarnaval bij “Spektakel in de Schakel”

Ben jij al plannen aan het maken voor carnaval, maar weet je nog niet waar naar toe?
Kom dan eens naar “Spektakel in de Schakel” in dorpscentrum De Schakel in het Wijbosch voor een gezellige familiecarnaval.

Op zaterdag 10 februari starten we om 13:11 uur met de Jeugdoptocht Schorsbos en is de prijsuitreiking bij ‘Spektakel in de Schakel’ .
Op maandag 12 februari en dinsdag 13 februari is er vanaf 14.00 uur van alles te doen, zoals de verkiezing van de mooist verklede jongen en meisje, diverse wedstrijden waarmee leuke prijzen te verdienen zijn en de ongekend populaire en hilarische stoelendanswedstrijd .
Voor de allerkleinste tot 5 jaar is er een speciaal speelplein ingericht waar ze onder toeziend oog naar hartenlust kunnen spelen en fietsen.

Ook zijn de ballonnenclowns van de partij en staat er in de gymzaal een leuk springkussen voor de kinderen. De DJ’s van Figaro Roadshow staan klaar met muziekskes om te dansen en te hossen.
Er is een groot podium waarop leuke en gave acts en optredens voor jong en oud worden verzorgd.

Ook voor de interne mens wordt zeker goed gezorgd. Naast een drankje aan de bar is er een eetcafé met een kleine menukaart, zodat ieders honger gestild kan worden. Voor de kinderen zijn er kaartjes te koop voor de snoepbar.
Tip de redactie!