Een bloemetje en vooral een ‘Dank je wel’ voor Wim en Mary-Anne Eijkemans

Zoals iedereen inmiddels wel weet gaan Wim en Mary-Anne Eijkemans stoppen met de Plus in Schijndel. Er komen nieuwe en enthousiaste ondernemers die de winkel gaan leiden en Wim en Mary-Anne gaan zich verder richten op hun Plus supermarkt in Uden.

Net als waarschijnlijk elke vereniging in Schijndel hebben sv Avanti’31 en de Supportersvereniging van Avanti’31 Wim Eijkemans leren kennen als een ondernemer die het verenigingsleven in Schijndel altijd van harte heeft ondersteund. Voor sv Avanti’31 was de Plus hoofdsponsor van de Zeskamp, Hoofdsponsor van het Walking Football, organisator van acties met voetbalplaatjes en konden de leden van sv Avanti’31 bij aankopen hun ledenplas laten scannen voor een jaarlijks mooi sponsorbedrag voor de vereniging. Daarnaast was er bij verenigingsactiviteiten altijd ondersteuning met prijsjes en dergelijke.

Als dank voor deze ondersteuning heeft Pedro vd Ven, namens het Bestuur van sv Avanti’31 en uit naam van de leden, dinsdagochtend een bloemetje aangeboden aan Wim en Mary-Anne.

Wim En Mary-Anne, nogmaals heel erg bedankt en natuurlijk alle succes verder in Uden.

Avanti - Eijkemans
Tip de redactie!