Alles wat je moet weten voor de Skèndelse Gezins Kwis!

Het is bijna zover, de Skèndelse Gezins Kwis op zaterdag 12 december. In dit bericht wordt alles duidelijk wat jullie moeten weten. Je hebt voor de kwis maar een paar dingen nodig; pen, papier, een telefoon, de inlegkrant van DeMooiSchijndelKrant én de tv zender van Omroep Meierij. Het is voor de kwis van dit jaar niet nodig om in te schrijven. Iedereen mag en kan mee doen, zelfs last minute nog. Het meedoen is gratis.

DeMooiSchijndelKrant

In de editie van DeMooiSchijndelKrant van week 50 zal een speciale inlegkrant zitten. Deze staat geheel in het teken van de kwis. Je ontvangt de krant dus al 2 à 3 dagen vóór de kwis. Je kunt dan ook al beginnen met de kwis. Lees die krant dus alvast goed door zodat je goed voorbereid bent voor de kwis.

Omroep Meierij

In de krant staat bij sommige antwoordvakken ‘tv vragen’ aangegeven. Dit zijn de vragen waarvoor je op 12 december, rond 20.00 uur moet kijken naar Omroep Meierij.

KPN digitaal: 1333
Ziggo digitaal: 39
Telfort digitaal: 1333
Trined digitaal: 500
T-Mobile thuis: 712
Solcon: 833
Caiway: 12
Delta: 801

Mocht je deze zender niet kunnen ontvangen op tv, je kunt ook live meekijken via www.omroepmeierij.nl/televisie

Inleveren van de quiz

De tijdsdruk van het inleveren is ook anders dan anders. Normaal gesproken moet alles natuurlijk snel maar dit jaar staat vooral gezelligheid centraal. Jullie antwoorden zijn in te leveren tot 15 december, 21:00 uur. Lever alleen de pagina’s in waar de antwoorden op staan en zorg dat het duidelijk is wie er mee heeft gedaan. Antwoordenvellen kun je inleveren bij PLUS Eijkemans waar een grote stembus komt te staan.

Naast winnaars op basis van de antwoorden, worden ook ook random prijzen verloot. Dus iedereen maakt kans op een prijs. Ook de allerkleinsten kunnen in de prijzen vallen.
Tip de redactie!