Derby SV Avanti’31 – Schijndel/DE WIT levert geen winnaar op, WEC wint met grote cijfers

De vanmiddag gespeelde wedstrijd tussen SV Avanti’31 en Schijndel leverde geen winnaar op, maar mocht wel tumultueus genoemd worden. Zo moest Schijndel/DE WIT een groot gedeelte van de wedstrijd met 10 spelers afwerken nadat Brent Blummel nog voor de rust naar de kleedkamer mocht vertrekken. In de tweede helft werd de wedstrijd 20 minuten gestaakt nadat de assistent scheidsrechter van Schijndel/DE WIT commentaar maakte op de scheidsrechter en werd weggestuurd. De wedstrijd zelf eindigde in 1-1 door doelpunten van Martijn van Grinsven voor Schijndel/DE WIT die in de 12e minuut wist te scoren. In de 26e minuut was het Koen van Engeland van SV Avanti’31 die de eindstand van de wedstrijd bepaalde. Hij schoot de bal hard achter keeper Timo de Louwere.

In de tweede helft kreeg met name SV Avanti’31 nog wel enkele goede kansen, maar er werd niet meer gescoord. Schijndel/DE WIT blijt nu tweede op de ranglijst, SV Avanti’31 zakt een plekje naar de vierde plaats op de ranglijst en heeft nu 1 punt minder dan Volkel, maar ook een wedstrijd minder gespeeld.

Schijndel/DE WIT gaat volgende week een uitwedstrijd spelen tegen tegen Vitesse’08, voor SV Avanti’31 staat er een uitwedstrijd bij Constantia het programma. In verband met het paasweekend worden de wedstrijden gespeeld op maandag 22 april.

WEC speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen Cito. Het werd een eenvoudige middag voor WEC dat veel beter was dan Cito. Uiteindelijk wisten de Wijbosschenaren de wedstrijd met 5-1 te winnen en daarmee belangrijke punten binnen de te halen om uit de onderste regionen weg te blijven. WEC staat nu 7e op de ranglijst en is daarmee voorlopig weg uit de gevarenzone.

De komende wedstrijd voor WEC is aanstaande woensdag 17 april. Er staat dan een uitwedstrijd tegen Herpinia uit Herpen op het programma.