De Skêndelse Kwis Oranje-editie

Op zondagmiddag 24 april vindt de Oranje-editie van De Skêndelse Kwis plaats. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met de jubilerende Skêndel Zwingt. Het belooft een gezellige, vlotte en beetje ludieke quiz te worden. Vanaf circa 13.30 uur zullen de deelnemende teams elkaar met meerkeuzevragen proberen de loef af te steken. Alle vragen, verdeeld over verschillende categorieën, gaan over Schijndel. Uit de vier gegeven antwoorden moet de categorie-afgevaardigde van elk team het juiste kiezen. Elk team bestaat uit tenminste vijf leden en mag steeds voor elke nieuwe categorie een andere ‘specialist’ uit het team afvaardigen.

Na deze ‘berg van vragen’ waarbij ook het publiek zijn Schijndel-kennis kan testen volgen de finalerondes. Hierin moeten de beste teams in een afvalrace elkaar proberen weg te spelen. Opnieuw door de vragen over Schijndel goed te beantwoorden, maar nu ook zo snel mogelijk. Uiteindelijk zullen de twee beste teams tegenover elkaar gaan uitmaken wie de beste Schijndel-kenners zijn.

Inschrijven kan nog met teams van minimaal 5 personen. Stuur hiervoor een email naar :

szkwis@outlook.com
en vermeld daarin je teamnaam, en de naam, het e-mailadres en het telefoonnummer van de captain. Deelname is geheel gratis.

Tip de redactie!