De Koffiemolen komt terug in Schijndel

De in de jaren negentig zeer gewaardeerde lunchroom “De Koffiemolen” komt terug in Schijndel. Niet alleen in naam zal De Koffiemolen terugkomen, ook de gerechten en de sfeer waar de Koffiemolen om bekend stond zullen worden teruggebracht in deze nieuwe horecagelegenheid. De Koffiemolen zal gevestigd worden in het pand waar nu Bakkiekoffie zit. Eigenaresse Natalie heeft zelf in het verleden 10 jaar gewerkt bij de toenmalige Koffiemolen. Daarnaast heeft ze ook nog gewerkt bij Le Verre en de Lieveling.

Er moet nog veel gebeuren voor de opening, van social media optuigen tot het interieur restylen, van leveranciers zoeken tot de wifi regelen. Er zal dus nog hard gewerkt moeten worden om klaar te zijn voor de opening. Eigenaressen Natalie heeft er in ieder geval al veel zin in ook al realiseert ze zich dat het lastige tijden zijn voor de horeca.

De Koffiemolen is gevestigd aan Hoofdstraat 102 en hoopt in februari de deuren te mogen openen voor koffie en lunch. Meer informatie is binnenkort te vinden op www.dekoffiemolenschijndel.nl.
Tip de redactie!