Brandweer Schijndel neemt afscheid van commandant Willem van Cuijk

De brandweer in Schijndel heeft na 4 jaar afscheid genomen van postcommandant Willem van Cuijk. Willem heeft een nieuwe functie op het projectbureau binnen de brandweer Brabant Noord. Dit betekend ook dat het team in Schijndel sinds 1 januari een nieuwe commandant heeft.

In de tijd dat Willem commandant was vonden er veel activiteiten plaats, zo werden de landelijke finales van de brandweerwedstrijd georganiseerd, was er een grootse open dag, werd een demo-avond op de Markt in Schijndel gehouden. Uiteraard was ook de inzet 24/7, 365 dagen per jaar, gegarandeerd. Ook waren er vele mooie momenten die samen gevierd werden zoals de diverse Koninklijke Onderscheidingen de brandweerlieden uitgereikt kregen voor hun inzet voor de samenleving.

Tijdens de kaderavond is met een aantal persoonlijke filmpjes, waarin diverse personen een dankwoord uitspraken, afscheid genomen van Willem van Cuijk. Die uiteraard niet met lege handen terug ging naar zijn woonplaats Uden. Een grote bos bloemen en natuurlijk een mooi pakketje bier van de Schijndelse brouwerij Sint Servattumus mocht hij in ontvangst nemen namens het team.
Tip de redactie!