Bruid en bruidegom gezocht voor boerenbruiloft Schorsbos

Het is het alweer een tijd geleden dat het carnavalspèkske gewassen en gestreken in de kast gehangen werd. Er is veel wel en helaas ook niet gebeurd, maar het carnavalsbloed kruipt waar het niet gaan kan. De commissie boerenbruiloft is -natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Covid- bezig met plannen rondom een bruiloft. Ga er maar eens voor zitten.

De boerenbruiloft.
De organisatie komt graag in contact met Schorsbossers en Schorsbosserinnekes die het boerenbruidspaar van 2022 willen vormen en daarvoor in de komende maand meewerken aan een carnavalsactiviteit. Men gaat met jullie aan de slag om er een gezellige middag of avond van te maken. En natuurlijk voor heel Schorsbos, want als het kan dan gaat men ervoor!

Altijd een oogje gehad op …. grijp dan nu je kans! Mail de organisatie, stuur een kort filmpje, een foto of laat het weten via facebook: jij wil hem of haar het ja-woord geven! Maak duidelijk dat jullie hét stel zijn voor de eerstvolgende boerenbruiloft in Schorsbos. Begin februari kan de commissie het programma bekend maken en worden de ‘min-of-meer innig geliefden’ uitgenodigd voor een ludieke kennismaking met de commissie. Of daar een onechte verloving van komt… dat blijft natuurlijk nog even een verrassing.

De KRO / NCRV wil in de week voor carnaval een programma uitzenden over carnaval tijdens de lockdown. Hiervoor bezoeken zij carnavalsverenigingen in het land die denken aan wat wèl kan. Eén van de afleveringen zal gaan over de boerenbruiloft in Schorsbos. De makers willen laten zien hoe Schijndel verandert in Schorsbos en doen verslag van deze mooie traditie tijdens carnaval.

Schorsbos blèft dees jaor zitten, maar ook dat kan erg gezellig zijn!

Heb je vragen of -beter nog- wil jij boerenbruid of –bruidegom zijn? Stuur jouw bericht naar ellenvanengelen8@gmail.com óf reageer op de Facebookpagina van Schorsbos.
Tip de redactie!