Iedereen kan iets doen!

Een bijdrage leveren aan de preventie, behandeling en genezing van hart- en vaatziekten.

Dat MOET een ‘goed gevoel ‘ geven!

Van 5 t/m 11 april 2020 vindt de jaarlijkse collecteweek / Hartweek van de Hartstichting plaats.

Om deze week tot een succes te maken, is de Hartstichting op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Tijdens de collecteweek halen de collectanten geld op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

In 55 jaar is al veel bereikt, maar we zijn er nog niet. Met het oog op het groeiend aantal hart- en vaatpatiënten is het noodzakelijk dat hart- en vaatziekten vroeger herkend, opgespoord én beter behandeld kunnen kunnen worden. Want iedereen heeft recht op een gezond hart. Een hart waarmee je alles uit het leven haalt, dat je kracht geeft om te groeien, te leven en lief te hebben.

Meld je aan

Er zijn nog in diverse wijken in Schijndel “vacatures” voor collectanten; o.a. in Hoevenbraak, Centrum en Boschweg. Het kost maar een paar uurtjes en je kunt er iets goeds mee doen. Iedereen kent wel iemand met hartproblemen en het werk van de Hartstichting kan daar wellicht een goede bijdragen aan leveren. Meedoen is gemakkelijk! Je loopt in je eigen wijk, (uiteraard altijd in goed overleg).

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Hans Verhoeven, collecte coördinator Hartstichting Schijndel; mail: hartstichtingschijndel@ziggo.nl of telefonisch 0650630700
(Of via www.hartstichting.nl/wordcollectant of bel met 070 – 315 56 95).
Tip de redactie!