Vandaag worden de volgende wedstrijden gespeeld in het zondag amateurvoetbal door de Schijndelse verenigingen.

3e klasse C:

SV Avanti’31 – BMC
Wilhelmina – Schijndel/De Wit

4e klasse H:
WEC – Festilent

Nummer 2 SV Avanti’31 speelt vandaag een heuse topper in de 3e klasse C tegen de nummer 3 BMC. Beide teams hebben momenteel 39 punten, waarbij aangetekend moet worden dat BMC een wedstrijd meer heeft gespeeld als Avanti. De achterstand op koploper Real Lunet is 4 punten. Real Lunet speelt morgen zelf tegen RKDVC dat 6e staat in de competitie. De wedstrijd van Avanti start om 14.30 uur en zal onder leiding staan van de heer H. de Graaf.

Schijndel/De Wit zal een uitwedstrijd spelen tegen de nummer laatst in de competitie Wilhelmina uit ‘s-Hertogenbosch. Schijndel/De Wit heeft de afgelopen 2 wedstrijden weten te winnen en daarmee vertrouwen getankt om het laatste gedeelte van de competitie goed te gaan afsluiten. Op de ranglijst is men Nieuwkuijk tot op 2 punten genaderd. Nieuwkuijk heeft wel 2 wedstrijden minder gespeeld dan Schijndel. Het zal dus morgen weer een belangrijke wedstrijd gaan worden voor Schijndel/De Wit. Kan men de goede vorm van de afgelopen weken behouden, dan komt een veilige plek op de ranglijst weer in zicht. Dat zou een mooi resultaat zijn na de moeizame start in de 3e klasse. De wedstrijd van morgen zal gespeeld worden op Sportpark De Saren, De Saren 12, ‘s-Hertogenbosch, aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van de heer C. van der Heijden.

WEC speelt op Sportpark de Glorie tegen Festilent dat 4e staat in de competitie. WEC dat koploper is in de 4e klasse H zal morgen deze lastige wedstrijd graag willen winnen, om zo weer een stapje te zetten op weg naar het kampioenschap in de 4e klasse H. Achtervolgers Nulandia en FC Schadewijk spelen tegen relatief eenvoudige tegenstanders. De wedstrijd zal om 14.30 uur starten en onder leiding staan van de heer P. Cornelissen.

Zo spoedig mogelijk na afloop van de wedstrijd zullen wij de uitslagen publiceren.
Tip de redactie!