Dames Zephyr- VHC Valkenswaard

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar voor de dames van zephyr. De start van de tweede helft van de competitie. De schijndelse dames kregen vandaag VHC uit Valkenswaard op bezoek. Vorig duel werd door VHC nipt gewonnen. Zephyr was er op gebrand om nu de twee punten wel te pakken.

De start  ging niet zo lekker bij zephyr. VHC kwam snel met 0-2 voor te staan. Gelukkig werden de schijndelse dames wakker en begonnen te handballen. Esther van Eggelen trok de stand gelijk met twee mooie treffers. Loes Ketelaars en Nolly Goossens zette zephyr op voorsprong. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd. De doelpunten vielen in beide goals. Willeke Timmers scoorde met een sprongschot en Ingrid Bijnen kreeg zephyr weer op voorsprong met een afstandsschot. Zephyr wist voor rust haar voorsprong te vergroten met twee treffers van Nolly Goossens.

Zephyr kwam weer moeilijk op  gang in de tweede helft. VHC maakte hier graag gebruik van en kon weer aanhaken.  12-12

De schijndelse Keepster, Peggy Blankwater,  stopte een penalty en verrichtte goed keeperswerk.  Zephyr kon daardoor lekker in het spel te komen en begon Gelukkig weer te scoren. Loes Ketelaars ging lekker met twee snelle aanvallen die ze keurig afrondde.  Zephyr liep tegen tijdstraffen aan en speelde helaas in onder-tal. De dames uit Valkenswaard speelde deze aanvallen goed uit en konden dichterbij komen. De aanvallen waren erg lastig voor zephyr om ruimte te creëren in de verdediging van VHC. Esther van Eggelen Kon afronden na instarten  over de cirkel.  Ook Ingrid Bijnen schiet nog raak van afstand. Zephyr Kon de voorsprong behouden en kon blij zijn na het eindsignaal. De twee punten waren niet gemakkelijk maar zephyr had er hard voor gewerkt….

Lijkt handbal je wat??!! Kom gerust een keer trainen, neem contact op via zephyr@handbal.nl