Het grootste openlucht terras tijdens Foodtruck Festival in Schijndel!

Het Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food  komt dit jaar toch nog naar Schijndel, geheel Coronaproef.

En er is goed nieuws te melden, want na het grote succes van het afgelopen jaar heeft de organisatie besloten het foodfestival nu 3 dagen te organiseren.
Vanaf vrijdagmiddag 28 augustus kun je op smakelijke ontdekkingsreis gaan en check je in bij de leukste rijdende keukens.
De enthousiaste Foodtruckers maken voor jullie de meest heerlijke gerechten.
Het evenemententerrein De Steeg wordt dit weekend 1 groot openlucht restaurant met groot terras, waar elke smaakpupil Bruisend geprikkeld wordt!
Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is er te vinden.

Bourgondische bijpraten:

Op onze Foodtruck Festivals creëren we een informele en knusse sfeer. Het voelt als een ongedwongen familie bijeenkomst waar iedereen het leuk vind om elkaar weer eens te zien: het “ons kent ons” gevoel. En wat is leuker om met je huisgenoten of gezin plaats te nemen op het grootste terras van Schijndel in een Bourgondische omgeving?

Je eigen privé tafel op een Coronaproef veilig event!

Uiteraard zorgt de organisatie voor een smakelijk en gezellig festival met veiligheid hoog in het vaandel. Zo kunnen er maximaal 250 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn om dit te kunnen waarborgen. Het voordeel is nu dat je door onze medewerkers aan je ‘eigen’ tafel geplaceerd wordt. Deze tafels staan allemaal heel ruim uit elkaar op het veld verdeeld. Misschien had je vorig jaar geen zitplekje kunnen bemachtigen, nu zijn er 250 zitplekken, dus niemand hoeft te staan”. “Zo heeft elk nadeel weer zijn voordeel” zegt Loek Hartog van Evenementenorganisatie Bruisend. Wel vragen we dit jaar vanwege alle extra kosten een kleine  entreeprijs van €1,00 per persoon.

Van bubble wafels tot gamba’s, van burgers tot nacho’s:

Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? We serveren gerechten uit verschillende werelddelen. Denk hierbij aan heerlijke poffertjes, Italiaans ijs, köfte en gamba’s tussen een pita broodje. De burgers en biefstuk komen van een grote smoker en de koffie met heerlijke patisserie zijn vers en ambachtelijk gemaakt.

Bij de Tjoeke Tjoeke Stationsbar haal je o.a. biertjes van de tap, Sangria met vers fruit, Retro mixjes zoals een Passoa-jus en Slush Puppy voor de kids.

Elke dag is er live muziek rond 17:00 uur. Mooie luisterliedjes, herkenbare hits van nu en meezingers uit de jaren 80, het wordt genieten in alle opzichten!

Feiten en cijfers:

 • Naam evenement: Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food
 • Datum: 28 t/m 30 augustus
 • Tijden: vrijdag van 15:00 tot 21:00, zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00
 • Locatie: Evenemententerrein De Steeg
 • Entree: €1,00
 • Aantal bezoekers: 250 tegelijkertijd
 • Parkeren: Parkeerterrein naast het evenemententerrein, maar liever lopend of per fiets
 • Verzoek van de organisatie: kom verspreid, het is ook gezellig als we net open gaan!
  Organisatie: Evenementenorganisatie Bruisend
 • Website: tjoeke-tjoeke-foodfood.com
 • Facebook: Bruisend Organiseert
Tip de redactie!