Dames Zephyr verliezen ook.

Deze middag waren de dames van Zephyr te vinden in Wijchen. Na de overwinning van vorige week, vastbesloten om de punten mee te nemen naar Schijndel.

Na een goede start gingen de teams gelijk op. Door mooi samenspel van Nolly Goossens, Sonja van Hamond en Sabrina Timmermans werden de eerste goals gemaakt.

De Flyers hadden sterke aanvallen, waardoor de score steeds verder uit elkaar kwamen te liggen.

dsc_3952

Tijdens een break wist Nolly Goossens de score op gelijkspel te zetten.Vlak voor de rust heeft Esther van Eggelen met een penalty, de score op 9-6 gezet.

Na de rust begon Zephyr goed, en werd de verdediging sterker opgezet. Toch werd het voor Zephyr steeds lastiger om het puntenverschil kleiner te maken. Op goal gooien was voor Zephyr geen probleem, helaas werden er veel tegengehouden.

Deze keer zijn de punten niet voor Zephyr, de eindstand is 18-9 geworden.

Op 18 december speelt Zephyr een thuiswedstrijd tegen Someren. Wil je graag komen kijken om te weten of handbal ook iets voor jou is, je bent van harte welkom om 9.45 in sporthal De Dioscuren.

Heb je zin om mee te doen bij een training, dit is op woensdagavond van 19:30 tot 21:00. Dit is onder leiding van Ad Martens.