Mannen van Zephyr hard onderuit

Zaterdagavond 3 december vertrokken de handbalmannen van Zephyr naar Beek en Donk om tegen Bedo te spelen. Tot nu toe had het team wisselende resultaten behaald, net als Zephyr. Daarom werd een gelijkwaardige tegenstander verwacht. Al moest Zephyr het vandaag zonder spelmaker Tom Voets doen en waren er verschillende spelers die met pijntjes kampten.

jpg_4918

Bedo schoot uit de startblokken en wist de eerste drie aanvallen direct in doelpunten om te zetten. Zephyr werd overrompeld en moest aanklampen. Na een 4-1 achterstand kwamen ze toch terug tot 5-4. Maar Bedo beschikte over veel kracht in de aanval en Zephyr zette hier te weinig tegenover in de dekking. Zo liep de thuisploeg weer uit tot 8-4. De Schijndelnaren liepen steeds achter de feiten aan. De afstandschoten van opbouwers Anton van de Laar, Bram van de Ven en Sjoerd Bouwmans gingen er vaak wel in, maar ze kwamen te weinig in schotpositie. Zephyr liep te vaak tegen de verdediging van Bedo aan en konden moeilijk kansen creëren. Met een tussenstand van 16-10 gingen de ploegen rusten.

Zephyr wilde niet afgeschoten worden. In het begin van de tweede helft bleven ze wel in het spoor van Bedo, maar konden niet dichterbij komen. Pieter Smits en Sjoerd Bouwmans zorgde voor doelpunten, maar bij 19-14 liep Bedo uit naar 23-14. Zephyrs verzet was gebroken. Bedo speelde vakkundig de wedstrijd uit. Zephyr maakte wel wat doelpunten, maar kon niet in de buurt komen van de tegenstander. De wedstrijd eindigde bij een 31-23 stand. Zephyr had vandaag te weinig in huis om het Bedo lastig te maken. De krappe selectie speelt Zephyr ook parten. Het team staat open voor versterkingen, mochten mensen een keer mee komen trainen kunnen ze zich bij de vereniging melden.

Doelpunten: Sjoerd Bouwmans (8), Anton van de Laar (4), Bram van de Ven (3), Dennis van der Eerden (2), Pieter Smits (2), Hannes van de Ven (2), Jorge Carvalho (2).

Tip de redactie!