Dames ADO Den Haag (U23) – Borussia Mönchengladbach (U23) bij SV Avanti ’31

Vrije Trap ADO Den Haag (1-0)

Vandaag werd er een vriendschappelijke wedstrijd afgewerkt op Sportpark de Molenheide.
De onder 23 dames teams van ADO Den Haag en het Duitse Borussia Mönchengladbach namen het tegen elkaar op in de voorbereiding van het voetbalseizoen. Op slag van rust scoorden de dames van ADO verdient de 1-0 uit een vrije trap. De keepster Borussia zat er nog wel aan maar kon het doelpunt niet voorkomen. Na de rust schoten de dames van ADO weer uit de startblokken en werd de voorsprong verdubbelt naar 2-0 door een mooie kopbal waarbij de keepster volledig kansloos was.
In de loop van de tweede helft kwam Borussia Mönchengladbach nog wel terug in de wedstrijd. Dit was ook meteen de eindstand. 2-1 voor ADO Den Haag.

Bekijk de foto’s van deze wedstrijd hieronder.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank