logo welzijn de meijerijDe afgelopen jaren zijn er bij Welzijn De Meierij diverse cursussen Computer op Maat aangeboden, waarbij de basis van de computer en het werken ermee werd uitgelegd. Omdat bij sommige deelnemers een behoefte bestaat aan een vervolgcursus, wordt deze vanaf woensdagmiddag 18 januari aangeboden. Op die middag is er een 1e bijeenkomst van cursisten die bespreken wat hun wensen zijn m.b.t. het werken met de computer. Er ontstaat zo een lessenplan voor de volgende 5 lessen. Deze eerste bijeenkomst neemt u uw laptop mee die u wilt gebruiken tijdens de cursus. Er wordt het liefst gewerkt met computers met Windows 7 of 10. Bij een te oude laptop wordt u aangeraden de lessen op een computer van Welzijn De Meierij te volgen. Ook als u zelf geen laptop heeft, kunt u tijdens de lessen op een computer van Welzijn De Meierij werken.
Om aan de cursus mee te kunnen doen moet u minimale kennis van het werken met de computer hebben, de muis en kunnen omgaan met e-mail en internet. Als u deze ervaring nog niet heeft, dan wordt u doorverwezen naar de basiscursus Computer op maat. Deze start op woensdagochtend 8 februari, bestaat uit 8 bijeenkomsten en een les duurt van 10-12 uur.

De cursus bestaat uit 6 lessen op woensdagmiddag vanaf 18 januari. Aanmelden kan via de balie van Welzijn De Meierij, tel 073-5441400.

In de week van 26 t/m 30 december is Welzijn De Meierij gesloten wegens de kerstvakantie, wij zijn er weer op maandag 2 januari.
Tip de redactie!