Boschwegse Mèrt 2020 op 13 september

De Boschwegse Mért die jaarlijks georganiseerd word door Stichting Rondom d’n Toren zal ook dit jaar ondanks de Covid-19 toch georganiseerd worden. Op zondag 13 september 2020 zal van 10.00 uur tot 17.00 uur in acht neming van de maatregelen de Boschwegse Mèrt dan toch plaatsvinden. Het was heel lang spannend of we na het cancelen van de Voorjaarskermis, de Boschwegse bingo’s en diverse kinderactiviteiten dit jaar als Stichting nog wel iets konden organiseren. Want het welzijn van onze deelnemers staat natuurlijk voorop. Maar gelukkig hebben we na goed overleg met de gemeente Meierijstad toch de vergunning voor de Boschwegse Mért kunnen krijgen.

Natuurlijk hebben we door Covid-19 zeker te maken met extra maatregelen. Zo is er een verplichte looproute ingesteld, zijn er diverse desinfectiepunten en worden de bezoekers regelmatig geattendeerd om de RIVM maatregelen na te leven. Wij hebben als bestuur ons uiterste best gedaan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij vertrouwen erop dat bezoekers hun gezonde verstand gebruiken en de richtlijnen dan ook opvolgen.

De inschrijving is alweer in gang gezet en we hopen ondanks dat het kort dag is dat we genoeg mensen kunnen vinden om er toch een echt Boschwegs feestje van te maken.
Mocht u interesse hebben in de huur van een kraam of voor andere vragen kijk op www.rondomdntoren.nl of stuur een mail naar info@rondomdntoren.nl
Tip de redactie!