Na een weekend met de Kermis in Schijndel is er ook dit weekend van alles te doen in Schijndel. Zo zijn er bijvoorbeeld weer volop exposities te bezoeken in Schijndel.

De exposities die voor langere tijd te bezoeken zijn een expositie van de KEG “Van binnen naar buiten, van buiten naar binnen” in ’t Spectrum. In het Museum Jan Heestershuis kunt u zowel binnen als buiten genieten van een expositie. Binnen zijn hedendaagse aquarellen te zien van diverse kunstenaars. Buiten in de beeldentuin is een expositie van Roland de Jong met 30 jaar concrete kunst. Deze exposities zijn allemaal te bezoeken tijdens de openingstijden van de locatie.

Op vrijdag avond is er een inmiddels uitverkochte Foute Party in de jungle van het City Theater. Bij Café de Sok en Visite gaat de strijd tussen Thomas en Vincent ook weer door, maar let hierbij wel op dat reserveren noodzakelijk is.

Zaterdag is de traditionele weekmarkt in het centrum van Schijndel. Hilma’s keuken zal deze zaterdagmiddag een klank- en kruidenwandeling verzorgen in de kloostertuin. ’s Avonds staan de heren van Screaming Billy weer op het podium van het City Theater. Bij Café de Sok is het Les Inferno met Donny Summer. Op zondag organiseert Hilma’s keuken nogmaals een kruidenwandeling.

Het gaat dus weer een weekend worden met veel verschillende evenementen in Schijndel. Geniet van het weekend, maar houdt de regels van het RIVM en de lokale horeca goed in acht.

Heb je zelf een leuk initiatief of evenement dat je onder aandacht wil brengen? stuur ons dan een mail naar info@Schijndel-Online.nl of een Appje naar 06-82255837.
Tip de redactie!