BakkieKoffie Schijndel Beste Koffiezaak van Noord-Brabant

Logo Bakkie Koffie Schijndel

Na een enorm spannende laatste stemperiode kwam gisteren het verlossende woord; van de 81 deelnemende koffiezaken mag BakkieKoffie Schijndel zich de ‘Beste Koffiezaak van Noord-Brabant 2019’ noemen.

Nominatie beste koffiezaak

Op 19 september jongstleden werd eigenaresse Jolanda Baan verrast door de organisatie van de Nederlandse Horecaprijzen met de mededeling dat BakkieKoffie Schijndel was genomineerd voor de titel ‘Beste Koffiezaak 2019’. Sindsdien werden gasten opgeroepen om te stemmen en aan te geven wat men vond van de ambiance, de bediening, gastvrijheid en meer.

Verrassing voor BakkieKoffie

De nominatie was een volslagen verrassing omdat BakkieKoffie pas sinds 3 mei van dit jaar actief is in het centrum van Schijndel. “we zijn samen met de formule BakkieKoffie nog aan het schaven aan ons concept en denken dat het op onderdelen nog beter kan. Zo zijn we onszelf elke dag aan het uitdagen” legt Jolanda uit. “Dat we nu al deze prijs hebben gewonnen maakt ons extra blij!”

BakkieKoffie, unieke formule

Blijkbaar wordt de nieuwe formule aan de Hoofdstraat 102 enorm gewaardeerd. Gasten worden dagelijks blij van de warme sfeer, de rust, de aandacht en de heerlijke producten met ontbijt, koffie/thee, lekkernijen, lunch en borrel op de kaart. Daar waar andere koffieformules veelal insteken op snelheid, kiest BakkieKoffie juist voor de merkwaarden “aandacht”, “verbinding” en “onthaasten”. “Dit zijn de merkwaarden die wat ons betreft heel erg passen bij deze tijd waarin snelheid, drukte, stress en haast aan de orde van de dag zijn”, legt Job van den Aker van de formule uit. “Bij ons kun je heerlijk tot rust komen en echt genieten en daar is heel het concept op afgestemd.”

Nederlands Beste?

BakkieKoffie Schijndel maakt ook nog kans op de titel Beste Koffiezaak van Nederland. Vanaf dit moment zal de zaak worden beoordeeld door een vakjury. Of dan op 20 januari a.s. ook nog de titel ‘beste van het land’ te vieren valt, moet nog even worden afgewacht. De competitie is zwaar en de concurrentie groot. Vanuit iedere provincie doet er een winnaar mee. Hopelijk mogen we eind januari dan samen trots zijn op de Beste Koffiezaak van het land, hier in Schijndel!

Tips en tops

Heb je een tip of opmerking? Wil je een leuke suggestie aandragen of samenwerken met BakkieKoffie Schijndel? Wandel eens binnen of stuur een e-mail naar schijndel@bakkiekoffie.nl.




BakkieKoffie

Tip de redactie!