Met het optreden op Rooi Vol Koren heeft Theaterkoor Stem definitief het project ‘Boeiende Buren’ afgesloten. Vanaf nu is de aandacht volledig gericht op een nieuwe theatershow die in het voorjaar van 2020 zal worden uitgevoerd. Na ‘Boeiende Buren’ is er al volop gewerkt aan het raamwerk van de nieuwe productie. Deze opnieuw zelfgeschreven theatershow zal in het teken zal staan van 75 jaar vrijheid en de bevrijding van Nederland.

De samenstelling van ons koor verandert met iedere productie maar de basis wordt gevormd door een groep van ca. 35 enthousiaste deelnemers uit Meierijstad en omstreken. Voor de nieuwe productie kunnen we in de meeste stemgroepen versterking gebruiken. Met name bij de hoge sopranen en de mannen zijn er vacatures. Lijkt het je leuk om mee te doen? Kom dan een keer vrijblijvend kijken/luisteren/zingen bij een gewone repetitie. Wij repeteren elke week op woensdagavond in De Brink in Eerde (19.45- 22.15u).

Meld je hiervoor wel even aan via een mail bij het secretariaat (secretariaat@theaterkoorstem.nl). Wij zorgen dan voor de ontvangst, begeleiding en nadere uitleg tijdens de repetitie. Meer informatie over het theaterkoor en onze vorig producties vind je op de website (www.theaterkoorstem.nl) en op Facebook.

Theaterkoor Stem
Foto: Theaterkoor Stem tijdens één van de uitvoeringen van ‘Boeiende Buren’
Tip de redactie!