Boerenbruiloft, carnaval 2020; ze zijn al verloofd!

Boerenbruiloft

De decembermaand breekt aan; Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Héél gezellig, maar in Schijndel zijn ze al druk doende met d’n dinsdag van de carnaval; de Boerenbruiloft!

Ze zijn al verloofd, stiekem bij Harrie en Letty geweest en voordat we het wisten hadden ze al geregeld wie aan welke kant van het bed gaat slapen. En ze hebben elkaar nog nooit gezien, jaja…

Het stel is in de veertig; de een vooraan, de ander achteraan. Zij is 100% huisvrouw. Snappen wij, zun wij ôk doen als er zo’n toyboy in oew schoot gegooid wordt. De kleur van haar haren weten we niet, heeft ze eigenlijk wel haar? In ieder geval wel op d’r tand. Er zit bij haar wel eens een steekje los, maar dat zal hij niet erg vinden. Hij denkt in oplossingen.

Hij is de man van je dromen; robuust, zo’n veilig warm nest. Hij zegt geen player te zijn, houdt namelijk niet van spelletjes. Hij verzorgt liever de inwendige mens.

Enig idee wie dit jaar het boeren bruidspaar is in Schorsbos?

Dan mag je dit mailen naar ellenvanengelen8@gmail.com Misschien win jij dan twee buttons voor het enige echte ontzettend gezellige boerenontbijt in de Spiegeltent op de markt tijdens carnaval!
Tip de redactie!