Avanti’31 wint van koploper, Schijndel/DE WIT speelt gelijk en ruime winst voor WEC

Een grote verrassing vanmiddag in Helmond. Avanti’31, een na laatste in de competitie, versloeg daar koploper SC Helmondia met ruime cijfers. In Helmond stond na 90 minuten een 1-3 stand op het scorebord. Door deze mooie overwinning van Avant1’31 op SC Helmondia, de nederlaag van medekoploper en plaatsgenoot RKPVV en de winst gisteren van FC Schadewijk, zijn er nu 3 koplopers in de 3e klasse D en volgen Boekel Sport en Den Dungen op 2 punten. Heel erg spannend dus aan de kop van de 3e klasse D.

Schijndel/DE WIT speelde vandaag gelijk tegen Nijnsel/TVE Reclame. Het werd na 90 minuten 1-1. Schijndel blijft hierdoor op de 10e plak staan. Avanti’31 staat na 13 speelronden nu op de 12e plek en heeft net zoveel punten als SCI’18 uit Sint Michielsgestel, volgende week de tegenstander van Avanti’31 op sportpark De Molenheide. Schijndel/DE WIT speelt volgende week tegen nr.7 Excellent.

In wijbosch speelde WEC vanmiddag een goede wedstrijd tegen de Essche Boys. Er werd bevlogen gespeeld met uiteindelijk een grote uitslag voor WEC tot gevolg. Aan het einde van de wedstrijd stond er een 5-0 uitslag. Een goede hervatting van de tweede seizoenshelft voor WEC dus. Volgende week speelt WEC een uitwedstrijd tegen SC Elshout. Bij winst wordt deze ploeg gepasseerd op de ranglijst.

Hieronder alle uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden.