Herstart competitie 3e klasse D en 4e klasse F na winterstop

Vanmiddag wordt in de 3e klasse D en 4e klasse F gestart met de tweede helft van de competitie. Schijndel/DE WIT (10e), SV Avantie’31 (13e) en WEC (8e) hebben wisselvallige eerste competitiehelft achter de rug en zullen vol aan de bak moeten om het seizoen met een goed resultaat te kunnen afsluiten.

Voor Schijndel/DE WIT begint de tweede competitiehelft met een uitwedstrijd tegen Nijnsel/TVE Reclame (8e). Een mooie wedstrijd om te bezien hoe het team er voor staat na de winterstop en het trainingskamp in Albir in Spanje.

Voor SV Avanti’31 staat er meteen een grote uitdaging te wachten. In Helmond wacht namelijk de wedstrijd tegen koploper SC Helmondia. In de afgelopen weken speelde het elftal diverse oefenwedstrijden om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft.  Er zal in de komende wedstrijden flink gestreden moeten gaan worden om weg te komen uit de onderste regionen van de ranglijst. Een mooi resultaat vanmiddag in Helmond zou daarbij kunnen helpen.

WEC herstart de competitie met een thuiswedstrijd tegen het 1 plek lager geklasseerde Essche Boys. Ook een mooie wedstrijd dus om te zien waar het team staat na de winterstop.  De wedstrijd zal om 14.30 van start gaan.

Hieronder het complete wedstrijdprogramma van vanmiddag in de derde klasse D en 4e klasse F

3e klasse D

Den Dungen – Handel
SCG’18 – BMC
SC Helmondia – SV Avanti’31
RKPVV – Boekel Sport
Excellent – Nooit Gedacht
Nijnsel/TVE Reclame – Schijndel/DE WIT

4e klasse F

OSC’45 – Boskant
RKKSV – VCB
Vorstenbossche Boys – SC Elshout
WEC – Essche Boys
VOW – HHC’09
Boxtel – Nulandia
Wilhelminia – Avesteyn
Voetbal-en-gras

Tip de redactie!